Leiden Religie Blog

Over het Leiden Religie Blog

Het Leiden Religie Blog is een initiatief van het Leiden University Centre for the Study of Religion (LUCSoR). LUCSoR wil met dit weblog op een toegankelijke en onderbouwde wijze een kijk op religie in de wereld geven.

De auteurs van dit blog zijn wetenschappers en deskundigen verbonden aan de Universiteit Leiden. Het Leiden Religie Blog staat voor een onderbouwde kijk op de actualiteit. Daarnaast biedt het een inkijk in het onderzoek dat wordt verricht op het gebied van religie aan de Universiteit Leiden. De auteurs bloggen op persoonlijke titel. Alle bijdragen, zowel artikelen als reacties, worden geacht op persoonlijke titel te zijn geschreven. De auteursrechten op de artikelen blijven berusten bij de auteurs. De redactie behoudt zich het recht voor om artikelen en reacties te weigeren dan wel te redigeren of in te korten.

Redactie

Hoofdredacteur
Ab de Jong
Redacteur
Mattias Brand
Redacteur
Ebrar Kaya

Reageer

Stuur ons een reactie

Reacties bij artikelen

De redactie behoudt zich het recht voor reacties te weigeren dan wel te redigeren of in te korten.

Disclaimer

LUCSoR controleert en actualiseert op regelmatige basis de inhoud van het Leiden Religie Blog. We streven ernaar dat de informatie op deze website correct is, maar kunnen geen garantie geven betreffende compleetheid of zorgvuldigheid. Ook kunnen we niet garanderen dat de website beschikbaar blijft of dat het materiaal op de website geactualiseerd blijft. Indien u fouten of onnauwkeurigheden aantreft op het Leiden Religie Blog, verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Aan de inhoud op het Leiden Religie Blog kunnen geen rechten worden ontleend. Het blog kan verwijzingen bevatten naar websites van derden. LUCSoR is niet verantwoordelijk voor de eventuele gevolgen die het resultaat zijn van het gebruik van deze informatie. De informatie op deze website, zowel tekst als beeld, is en blijft eigendom van de Universiteit Leiden of de auteur/inzender tenzij anders aangegeven.